Personlig stil.

Når den søde sult melder sig.

Jeg er ikke en person der spiser ret meget slik; det siger mig ikke så meget, og jeg kan jo sagtens klare mig uden, så det sker ikke så tit. Dog kan jeg godt blive ramt af en stor trang til chokolade engang imellem, og så synes jeg egentlig at det er i orden at spise lidt.
Jeg har for ikke så lang tid siden læst en artikel, hvor en forsker af en art udtalte, at mørk chokolade (75% mindst) skal ses som en frugt, og derfor er det ikke helt så usundt igen at spise mørk chokolade – jeg kan ikke finde artiklen mere, men den er nu god nok. Den ene dag jeg var i Rema1000 fandt jeg så en endnu mørkere chokolade, nemlig en på 85%

chokolade

 

Det er en ret bitter chokolade, der ikke indeholder en snert af sødme, men når man står i gerningsøjeblikket, og har en sød tand der higer efter chokolade, så er denne chokolade et rigtig godt valg. Det gode ved den er også, at man ikke kan spise særligt meget ad gangen, fordi man får en tør fornemmelse i munden, men som sagt, den tilfredsstiller lige ens akutte behov for et sukkerboost. Og så koster en plade kun 12,75,-!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Personlig stil.